Завршетак пререгистрације постојећих .YU у .RS домене

by | Обавештење

С обзиром да је регистрација нових националних .RS домена почела 10. марта 2008. године, а за процес пререгистрације постојећих .YU домена у одговарајуће .RS домене је био предвиђен рок од 6 месеци, преостало је мање од месец дана до краја процеса пререгистрације. Постојећи власници .yu домена имају право да до 10. 09. 2008. изврше регистрацију истоимених .RS домена уз предност јер су ови домени за њих били резервисани. Ово право за власнике постојећих домена истиче 10. септембра 2008. у 12.00 часова, а почевши од 15. септембра 2008. године сви .RS домени ће бити пуштени у слободан промет.

Искористите могућност коју као власник имате до 10. септембра 2008. године – пререгиструјте ваш .YU домен (co.yu, org.yu, edu.yu) у нови .RS домен и заштитите ваше пословање. Услове за регистрацију .RS домена погледајте на www.adriahost.rs

Продужење регистрације .YU домена1287341772домен-рс

Продужетак регистрације постојећих .YU домена вршиће се од 3. септембра 2008. до 2. марта 2009. године. По истеку овог рока .YU домени који нису продужени се гасе и престају да функционишу (буду доступни) на Интернету.
Додатни рок за продужење регистрације .YU домена почиње 3. марта 2009, а завршава се 30. априла 2009. године. Ако се .YU домен продужи у додатном року, он поново постаје активан (доступан) на Интернету. Преостали .YU домени који ни до овог рока нису продужени трајно се бришу из регистра 4. маја 2009. године.

Одржавање .YU регистра домена и пропагирање информација о .YU доменима на Интернету престаје закључно са 30. септембром 2009. године, без обзира на датум када је извршено продужење. Тог дана .yu домени у потпуности ће престати да буду доступни на Интернету.

На пример, ако ваша фирма до 2. марта 2009. не искористи могућност да продужи регистрацију домена mojafirma.co.yu, онда од тог дана Ваш Интернет сајт и електронска пошта више неће функционисати. Ако Ваша фирма ипак до 30. априла 2009. одлучи да продужи регистрацију домена mojafirma.co.yu, домен ће поново бити активиран на Интернету, а сајт и е-мејл ће моћи да раде до последњег дана коришћења .YU домена – 30. септембра 2009. године. Међутим, ако до 30. априла 2009. не продужите регистрацију домена mojafirma.co.yu, сви подаци о домену трајно се бришу 4. маја 2009. године.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи