Зашто је VPS сервер одлично решење и како вам Адриахост може помоћи?

by | Сервери и ВПС, Хостинг сајта

адриахост-впс-србија-виртуелни-сервер

Најновија понуда VPS сервера из Адриахоста

Адриахост је сада унапредио своју понуду VPS сервера чиме је омогућено и до 4 пута више ресурса за VPS конфигурације.

Почев од 14 eur месечно, сада можете добити сопствени виртуелни сервер који обухвата 1 CPU језгро, 1GB RAM-а, уз 40GB веома брзог SSD диска за фајлове вашег сајта и 4TB протока информација!

Поред основног пакета, у понуди можете пронаћи и пакете са 2 или 4 CPU језгра, више простора на SSD дисковима и до 8TB протока.

впс-србија-понуда-сервери-адриахост

Хајде да се подсетимо – Шта је VPS?

VPS или Virtual Private Server је виртуелни сервер по мери корисника који желе да свој сајт или е-мејл поставе на серверу који је независан од других корисника.

Зашто виртуелни? Зато што је један физички сервер подељен на више виртуелних сервера. Иако они деле један сервер, сваки виртуелни сервер унутар физичког сервера понаша се као засебни сервер са сопственом IP адресом. Напретком технологије омогућено је да ови корисници могу делити једну машину-сервер, али и да буду софтверски и хардверски независни једни од других. На овај начин један корисник не може да угрози рад другог корисника шта год да уради са својим делом сервера.

Зашто је VPS бољи од дељеног хостинга?

На дељеном хостингу велики број корисника користи један сервер. Иако то делује слично опису VPS сервера, ипак постоји разлика. На дељеном серверу, поред тога што деле један сервер, корисници деле и једну IP адресу и ресурсе сервера на којем се налазе.

Уколико један корисник изазове велико оптерећење ресурса или угрози репутацију сервера слањем SPAM е-мејлова, последице могу осетити и други корисници који такође користе исти сервер.

Шта се деси када наручите VPS у Адриахосту?

Од тренутка када наручите VPS сервер у Адриахосту, услуга се припрема за вас. Сервер се поставља и прилагођава вашим захтевима тако да од старта добијате спремно решење које ће вам омогућити да ваше пословање и онлине присуство подигнете на виши ниво.

Уколико већ имате сајт на неком другом хостингу, ми га можемо пребацити на VPS сервер за вас. Уколико већ имате сајт на Адриахостовом дељеном хостингу, довољно је да наручите VPS и потврдите нам миграцију сајта. У оба случаја, неће доћи до прекида у раду сајта. Уколико желите да свој сајт поставите сами, од Адриахоста добијате спреман сервер и могућност да сами пребаците сајт.

Подржавамо популарне и важне платформе:

WordPress, Drupal, Joomla, MySQL, Django, Fedora, Ubuntu, CentOS…

Уколико своју платформу не видите на списку испод немојте оклевати да нам пошаљете упит. Можда баш сада радимо на припремању одличног окружења за вашу платформу.

впс-платформе

Шта ако вам хитно треба више меморије или већи диск?

У оваквим ситуацијама битно је не паничити. Скалирање VPS услуге може се обавити у року од 10 секунди. Довољно је да пошаљете обавештење да су вам је потребан већи пакет и наши оператери ће их припремити у рекордном року, ви при томе плаћате само разлику у цени.

Одаберите географску локацију сервера

впс-географска-локацијаКао бонус за ваше пословање, уколико радите са клијентима из Бруклина немојте оклевати да нам то напоменете. Један од наших дата центара налази се у Њујорку, што је веома близу Бруклина. Иста је ситуација и са Сан Франциском. Само нам јавите.

Добијате root приступ серверу и фиксну IP адресу

Бавите се програмирањем и потребан вам је root приступ серверу за експериментални софтвер који ће променити свет? Наручивањем VPS сервера у Адриахосту, добијате root приступ серверу и фиксну IP адресу само за вас.

впс-за-девелопереУколико у нашој понуди не препознате прави производ за вас, имајте нас у виду да смо отворени за сугестије и нова поља и будите слободни да нам пошаљете свој захтев.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи