Искуство moo.com или визитке из USA

by | Адриахост разгледница

Ево искуства са поручивањем визит карти из Америке. Требале су нам визит карте за целу фирму, али нисам имао времена ни воље да проведем следећих 7 дана у прављењу и цицкању припреме за штампу, па рекох да потражим на нету ако има неко решење. И нађох www.moo.com

схут-тхе-фуцк-уп-403_ларгеОдмах да кажем да сам одушевљен искуством и лакоћом којом сам решио проблем. Другар ме је упитао да ли је могуће да је јефтиније поручити из USA него урадити у Београду. Ја лично се нисам водио ценом, већ је пресудна била лакоћа решавања проблема. Нисам имао припрему за штампу и дизајн визит карте, нити времена и воље да се тиме бавим. Међутим на сајту постоје стотине шаблона које можете поприлично изменити према својем нахођењу и мало се исказати као дизајнер. 🙂 Није исто као када ангажујете дизајнера, али сам сигуран да решава потребе 99% купаца.

Одмах да напоменем да не можете наручити преко UK верзије сајта, јако су нељубазни и не шаљу у Србију. Али преко USA сајта није било никаквих проблема и све је било сјајно.

Прво изаберете коју врсту визитке желите: двострано колор, са заобљеним ивицама или без, delux папир… Затим преко онлајн уређивача унесете своје податке, изаберете боје, фонтове и слично. Можете наравно уплоадовати своју припрему.

моо темплатес

Можете заменити позадину сваке визитке, једноставно отпремите своје фотке, опсеците, промените величину и мало померите и то је то. Феноменална ствар је што у многим шаблонима можете отпремити различите фотке и добити визитке са различитим позадинама. Е сада, овако нешто за те паре нема у Србији. Дакле, сигуран сам да су обичне визитке јефтиније, али ако на то додате трошак припреме онда ни то баш није извесно.

моо едитор

Време испоруке – 2-3 недеље. У зависности од врсте штампе, 3-10 дана док се визитке одштампају о чему имате индикатор унутар налога на сајту и лепо видите у којој фази су ваши радови. Затим мање од 7 дана у нашем случају USPS Express варијанте поштарине. Ако оставите е-мејл адресу, добијете бесплатну поштарину, што је у нашем случају 19.95$. Нама је пакет је стигао за две недеље, визитке су испоручене у занимљивом паковању са лепим кутијицама за држање визитки.

стигао-моо

Налог можете отворити простим кликом на FB connect дугме. Када једном поручите визитке, имате дугме да брзо докупите још, а цео пројекат је снимљен тако да лако можете изменити неки податак на тој визит карти.

Поклон

Уз целу поруџбину добили смо 50 ком Facebook визитки бесплатно. Ово је интересантно – кликнете на FB connect, одаберете FB page за који желите визитке и они имају већ спреман шаблон за вас. Повуку слику са FB page профила и све је готово.

Introducing Luxe, by MOO from moo.com on Vimeo.

Цена:

Поручили смо визит карте обострана full color штампа са заобљеним ивицама. 2×200 комада, на јако квалитетном 312 gsm папиру – цена је 127$, што је око 100 евра. Све визитке имају различите позадине (6 позадина) што их чини поприлично јединственим. Собзиром да сам оставио е-мејл адресу, добио сам free shipping (20$) USPS премијум. На ово су наше домаће царинско-поштанске снаге додале још 3.500 динара (пдв 2395 дин и царина 1088 дин). Дакле све укупно око 130 евра.

визитке

Нисам сигуран да ли је јефтиније, мислим да јесте када се узме у обзир квалитет папира, обострани full color са 6 различитих позадина и заобљеним ивицама. Када се узме у обзир припрема за штампу која би мени одузела силно време у раду са дизајнером, ја сам презадовољан.

Наравно знам да смо могли да узмемо “обострану offset штампу за 30 евра”, али мој став је да ми визитке не требају уколико нису посебне и не скрећу пажњу. Једноставно не умем да направим нешто “ето, чисто да имамо…”. За 30 евра, не добијате заобљене ивице, нема различитих позадина и не могу сам да средим изглед од а до ш. Имајте у виду да су обичне визитке код moo 19.99$ што је опет упоредљиво.

моо

Ето, свакако наша препорука за moo.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи