Нова похвала од Петра Војиновића

by | Искуства Адриахост

Највећа посета због највећег авиона.

Ко је Петар Војиновић?

Ваздухопловни новинар. Оснивач и уредник најчитанијег регионалног портала са темом ваздухопловства -TangoSix.rs. Са нама сарађује већ неколико година. Петар је један од оних Challenge Accepted! клијената јер својим правовременим и квалитетним извештавањем зна да направи поприличан број посета на дељеном хостингу, што нама даје изазов и мотивацију и ми га због тога волимо.

Петар о Tangosix-у

Tango Six портал је почео као блог, основан је пре више од шест година. У тренутку настајања, тада те мале и личне егзибиције, платио сам неки амерички хостинг после врло површног Google-овања. Када је дошло време да се прича уозбиљи, и да се пређе на српски (.rs) домен АдриаХост је тада био најбоље решење, што је и сада, када смо нарасли.

Tango Six портал је имао три итерације које су назване по хронолошком реду америчког свемирског програма: први је био Mercury (блог), након њега је дошао Gemini (портал, у првој верзији), тренутно је актуелан Apollo а у следећих неколико месеци прелазимо до сада најнапреднију верзију – на Orbiter (Space Shuttle).

тангосиxАдриаХост смо неколико пута “намучили”, последњи пут је то био случај са највећом забележеном посетом у историји портала од преко 28.000 прегледаних страна у једном дану и преко 900 посетилаца у једном тренутку. То је наш принцип производње садржаја – да је оригиналан, да га први објављујемо и да смо на лицу места, у овом случају у њивама поред београдског аеродрома.

Техничка подршка АдриаХоста је увек заиста била изванредна, правовремена и лична, што је малој причи као што је наша изузетно битно. Део смо исте заједнице и делимо спремност да помогнемо “саборцима”, што је основни градивни блок српске Интернет сцене. Због тога АдриаХост, ако питате Tango Six.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи