Припреме за одбрану сервера

by | Адриахост разгледница, Интересантно

У току су озбиљне припреме за могући напад на наше сервере. Због тога смо данас организовали ванредне војне припреме за мушки део екипе у Адриахосту.

ИМГ_9346 ИМГ_9366 ИМГ_9377

Шалим се. 🙂 После напорног дана Драгану који је иначе падобранац паде на памет да, уместо на кафу, одемо до стрељане и мало се рекреирамо. Наравно одмах смо прихватили, па ево мало информација шта, како и где, уколико и ви желите да замените кафу са наоружањем.

ИМГ_9352 ИМГ_9350

Отишли смо до партизановог стадиона, тамо има нека стрељана. Треба се учланити или као у нашем случају отићи са неким ко има чланску карту. Колико знам чланство је бесплатно. Чланови купују муницију нешто јефтиније. Можете пуцати из разног оружја, али су то углавном кратке цеви и пар аутоматских пушака. Инструктор нам је одржао супер-кратки курс о томе како стојимо, како рукујемо, где да уперимо и слично. Све укупно 120 секунди и онда смо се бацили на трошење муниције. 🙂 Данас смо пуцали из “деветке” аутоматског пиштоља и ГСГ-5 22мм који јако подсећа на популарни Хеклер.

гсг5_мп5_лоок_алике

ГСГ-5 (22мм)

Мос-ТБ-детаил-Л

Цена метка је 25-50 динара у зависности од калибра. Ми смо се забављали једно 45 минута и потрошили 60так метака. Нас тројица, свако по 20. Добићете штитнике за слух, пре почетка се викне “пуца се” и сви ставе слушалице јер је јако бучно. Пуцате у папирну мету коју можете померати ближе и даље уз помоћ пар дугмића.

ИМГ_9370 ИМГ_9358

Моји лични утисци. “Двадесет двојка” је супер, не трза пуно и није гласна. “Деветка” (пиштољ) је невероватно гласна и прилично трза. Ех, сад то је субјективан осећај. Што се тиче прецизности, били смо одлични. Лепо се види да са пар посета стрељани човек може поприлично брзо да овлада техником.  Ето једне идеје шта да радите када се сморите од програмирања и седења за компом. Одете и мало пуцате. Гарантовано ослобађа од стреса. 🙂

UPDATE – били смо још једном и Збројевка је сада мој омиљен пиштољ. Мање трза и добро је балансирана у руци. Пробао сам и инстинктивно гађање (без нишањења) јер је реалније. Задовољан сам, са само пар посета стрељани, човек се пристојно увежба.

Еви и како би то требало да изгледа када то ради права профи екипа.

P.S. И што каже Гаги “Нисмо ми пуцали, јер се на свадбама пуца, него смо гађали…” Ето и то да знате…  🙂

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи