Ревитализујте свој бизнис уз помоћ SMS bulk-а!

by | СМС Маркетинг

смс-булкИскористите SMS булк овог пролећа да бисте разбили зимско сивило. Коришћењем смс маркетинг сервиса, можете ступити у контакт са вашим муштеријама и учинити да ваша продаја просто процвета.

На прелазу смо између зиме и пролећа а за већину грађана ће то значити више осмеха и много боље расположење. Ове године би, међутим, могло бити другачије. Као резултат дуге и екстремне зиме, просечан корисник ће се итекако радовати доласку пролећа, што би значило и боље расположење а самим тим и да је време да посао живне захваљујући SMS bulk-у тако што ћете најавити пролећна дешавања.

Зашто SMS bulk?

Постоји велики број очигледних предности коришћења SMS маркетинга да бисте ступили у контакт са садашњим и будућим муштеријама:

  • Сви носе мобилне телефоне. Увек. Мобилни телефони су укључени. Увек. То значи да можете да допрете до муштерија где год да су – било да су на ручку или још боље, у куповини.
  • SMS поруке су готово увек прочитане одмах по пријему. Уколико ово поредите са е-мејлом, који у сваком случају мора да дочека јутро да би био прочитан, у горем случају, уколико се шаље у петак, буде прочитан тек у понедељак или заврши у junk-у.
  • Мобилни телефон је персонализован медиј. Чак, на неки начин, то је екстензија особе.  Уствари, то је можда једини уређај који је подешен до последњег детаља од стране корисника, што значи да је присутна итекаква повезаност између мобилног и особе која га користи и самим тим се мобилном телефону посвећује далеко већа пажња него осталим уређајима у свакодневном животу.

Ако узмемо све поменуто у обзир, постаје очигледно да је SMS булк идеалан начин да комуницирате са циљаним корисницима за разлику од уобичајених метода као што су штампани материјал, e-мејл па чак и веб (ово наравно не значи да SMS не може да се користи у комбинацији са поменутима).

Шта бисте могли овог пролећа помоћу SMS-а?

Једна од главних предности SMS bulk-a јесте та да је испорука готово моментална, што значи да ће онај коме сте послали понуду моћи истог тренутка и да је види. Али шта да понудите? Ево пар идеја шта бисте могли да радите овог пролећа:

  1. Пружите додатне корисне информације: ’Време у околини пицерије Паја: ведро, сунчано и топло , температура 25°C. Савршен дан за пицу –  свратите у нашу пицерију.’
  2. Понудите попуст: ’Прекините зимску монотонију! Пре пута свратите у пицерију Паја – 25% попуста на све услуге сваке среде само код Паје!’
  3. Бесплатне услуге: ’За сваку купљену пицу добићете још једну бесплатно сваког дана између 16-18h. Само у пицерији Паја!’
  4. Такмичења: ’Пошаљи смс и освоји!’ такмичења готово имају ефекта као подстицаји помоћу којих налазите контакте за вашу SMS bulk листу контаката.

Можете ли се сетити још нечега? Иако је све горе поменуто доказан рецепт за успех и велики одзив за многе послове у различитим делатностима, постоји небројено начина на које можете промовисати ваш посао овог пролећа али све се своди на вашу креативност.

Како доћи до контаката?

Поред великог броја ствари које се могу урадити помоћу SMS bulk-a, начин на које ћете доћи до ваших контаката опет зависи искључиво од ваше креативности. Ево пар идеја за пријављивање садашњих и потенцијалних корисника на вашу контакт листу:

  • Онлајн: Обезбедите вашим корисницима могућност да се пријаве на вашу контакт листу преко сајта како би могли преко мобилног телефона да добијају информације у вези акција и попуста.
  • Штампани материјали: Флајери? Можда бизнис картице? А можда и да се огласите у новинама? Шта год да урадите од поменутог, било би у вашем интересу да обезбедите контакт број на који ће корисници моћи да се пријаве да би добијали обавештења. Нешто као ’Сазнајте за наше акције и попусте, само преко SMS-а’
  • Огласна табла: Уколико имате мало простора у просторијама ваше фирме, окачите огласну таблу са информацијом о SMS bulk сервису помоћу ког сви могу да добију информације о акцијама и попустима.

Започните помоћу SMS bulk-a

Једно од најчешћих погрешних мишљења што се тиче SMS булка јесте да је то комуникацијско решење намењено искључиво корпорацијама и великим играчима. Истина је међутим, мало другачија: то је решење доступно сваком коме је потребан ефектан начин да комуницира и привуче пажњу циљној групи. Уколико се проналазите у наведеном погледајте колико је једноставно кренути са маркетингом.

Да ли сте знали да АдриаХост пружа услуге SMS маркетинга? Погледајте одмах!

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи