Шта је аудио streaming?

Сада можете постати глобална радио станица

Аудио streaming је технологија дистрибуције аудио садржаја путем интернета. Програм који емитујете радијском мрежом можете дистрибуирати преко интернета и на тај начин проширити своју публику широм света.

Не морате се више ограничавати на подручје покривено радијским сигналом – АдриаХост streaming решења заснована на поузданим Линукс серверима, Shoutcast streaming серверу и најраспрострањенијем аудио формату данашњице (MP3 аудио) гарантује да ће Ваш програм допрети до најширег круга слушалаца. Све што Вам је потребно је бесплатни winamp плејер и интернет конекција, а коришћене технологије гарантују да це Ваши слушаоци одмах моци да уживају у музици, без потребе за инсталирањем додатног софтвера, плејера или кодека.

Нудимо велики број пакета, прилагодених Вашим потребама – сами бирате квалитет аудио сигнала и број слушалаца. У табели су наведени максимални број слушалаца у једном тренутку, и квалитет аудио компресије, тако да сами можете изабрати пакет који највише одговара Вашим потребама.

Квалитет
50 слушалаца
100 слушалаца
200 слушалаца
300 слушалаца
32 Kbps
64 Kbps
128 Kbps

Све цене су у еврима, без ПДВ-а. Плаћање у динарској противредности.
Можете платити преко рачуна или уплатницом. Пружамо техничку подршку коју можете добиту преко тикета.
АдриаХост Радио
Послушај овде
(live stream)

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , , , ,