10 бесплатних Вордпрес тема за мала предузећа

by | WordPress за почетнике

Уколико сте пратили неке од претходних постова на нашем блогу сигурно сте приметили да је добар део био везан за Вордпрес платформу. Наравно, тема се сама наметнула с обзиром да тај CMS постаје све коришћенији у свету и да његова популарност из дана у дан расте.

Једна од најважнијих могућности у оквиру Вордпреса јесте лако и брзо мењање тема односно изгледа вашег сајта. Ова могућност доноси и дилему коју тему ставити, као и цео процес проналаска теме која ће се уклопити са идејом коју сте провобитно имали.

Сва срећа па данас постоји велики број фирми и дизајнера који се баве управо дизајнирањем тема за Вордпрес. Неке од њих се плаћају, а неке су доступне да се скину бесплатно. Цена варира од комплексности, али и од опција које добијате у административном делу сајта.

Карактеристично је то да је у тој гомили тема које се доступне онлајн доста компликовано наћи ону која може на прави начин да представи неку малу фирму или предузеће, па се потрага додатно компликује. Наравно и израда таквог сајта се разликује од развоја блога или сајта неке друге садржине и тематике, у томе вам може помоћи наш повољан пакет за израду пословног сајта.

У наставку текста представићемо вам десет тема које могу да представе бизнис који по обиму спада у мала предузећа, а ако погледате наш поменути пакет видећете да неке од њих можете добити и у оквиру наше понуде.

1. Notepad

Notepad је чиста тема са једноставно насловном страном. Она је најпогоднија за приказ проивода или услуга, слогана или било ког другог бренда који поседујете.

Нотепад wордпресс тхеме

2. Colourise

Colourise је погодна за фирме чије пословање је више окренуто графици. Тема има велики хедер са дугиним бојама што вам дозвољава да прикажете свој лого у различитим варијантама. Такође тема поседује и све стандардне опције за навигацију као и приказ блога компаније.

Цолоурисе Wордпресс тхеме

3. Makisig

Makisig је више корпоративан са чистијим дизајном и конвеционалним бојама. Једна од најбољих опција је одлично урађен сајдбар (енгл. sidebar) са довољно простора за рекламе и лаком навигацијом кроз претходне постове по више критеријума.

Макисиг Wордпресс тхеме

4. The Unstandard

На први поглед би се рекло да је ова тема идеална за приказ фотографија, али ови простори се могу одлично искористити за производе које фирма жели да истакне. Свака слика може корисника да води до производа који нудите, а интересантан дизајн може да привуче корисника да обрате пажњу на то што им нудите.

Тхе Унстандард Wордпресс тхеме

Напомена: Неопходно је да ову тему попуните са фотографијама одличног квалитета јер се тиме употпуњује цела прича.

5. LaunchPad

Ово у ствари није баш тема као све остале овде поменуте. LaunchPad је замишљен као нешто што ћете ставити када развијате сајт. Уместо да се прикаже празна страна или само “Work in progress” можете својим посетиоцима да понудите овако нешто при чему постоји и могућност да се људи пријаве за RSS или упишу у мејлинг листу. Фин алат при развоју нове веб стране.

ЛаунцхПад Wордпресс тхеме

6. The Morning After

The Morning After је класична магазин тема. Међутим немојте да вас то завара ова тема долази у пакету са одличном навигацијом и са гомилом простора за хедер, истакнуте производе и остале брендинг елементе. Ако тражите углађену тему са доста мултимедијалних ствари онда је ово решење за вас.

Тхе Морнинг Афтер Wордпресс тхеме

7. Charred

Ова тема се базира на strim-у и намењена је фирмама које желе да на лак начин објаве шта је то ново код њихових производа и услуга, као и које су генерално новости које долазе од компаније. Комбинација тамних боја можда није баш најбоља опција за рецимо вашу фирму која се бави постављањем вештачке траве, али њена једноставност је добра почетна тачка.

Цхарред Wордпресс тхеме

8. TheSevenFive

Ова тема је погодна за фирме које желе да створе заједницу и да кроз њу деле информације са својим корисницима. Постови се могу организовати у различитим форматима укључујући сакупљене фотографије, твитове или нове постове. Недостатак великог хедера или насловне стране фокусиране на бренд чини ову тему мање корисном за приказивање производа, али је сигурно јако добра.

ТхеСевенФиве Wордпресс тхеме

9.Snapshot

Snapshot је тема направљена искључиво за фотографије и најбоља је када се користи за приказ производа. Она даје елегантно решење за опис производа као и преглед свега што производ има. Тема даје простора за детаљан опис онога што се налази на фотографији.

Снапсхоп Wордпресс тхеме

10.Bueno

Као и поменути The Morning After, ова тема је поприлично чиста и графика која је искоришћена је савршена за вести, бренд или приказ производа. Ова тема је добра ако желите да изградите заједницу са доста флексибилности и опција за промоцију своје фирме и производа које нудите.

Буено Wордпресс тхеме

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи