Instalacija Open Real Estate sajta iz cPanela

od strane | cPanel za početnike, Izrada sajta

Open Real Estate

Open Real Estate je platforma za izradu sajtova za agencije za nekretnine, prodaju ili iznajmljivanje kao i usluge u okviru te delatnosti. U pitanju je besplatna platforma koja je zasnovana na Yii CMF – modernom i brzom frejmorku.

Open Real Estate je spreman za rad odmah od samog početka nakon instalacije, a ono čime ovaj CMS (engl. Content management system) raspolaže i čime može da se pohvali je sledeće:

  • Sposobnost za dodavanje listi nekretnina u različitim valutama
  • Jednostavan i prijatan dizajn
  • Brz rad sajta
  • Jednostavni kontrolni panel
  • Online booking
  • Laka pretraga svih lista

Demo verziju možete isprobati ukoliko posetite sledeći link: Demo Open Real Estate.

Open Real Estate

Administrativni panel za Open Real Estate CMS

Laka instalacija direktno iz Adriahost cPanela

Ukoliko koristite Adriahost usluge i imate neki od hosting paketa, Open Real Estate možete instalirati iz vašeg cPanela preko aplikacije Softaculous o kojom smo pisali ranije u našem tekstu Softaculous – laka instalacija najpopularnijih skripti na vašem sajtu.

Dovoljno je da u aplikaciji Softaculous odaberete domen na kojem će biti instaliran vaš sajt i da unesete podatke koje ćete koristiti za administraciju sajta (admin username, password i email adresu).

Posebnu pažnju obratite na opciju In Directory, gde ukoliko želite da vaš sajt bude instaliran u korenu domena (npr. ovde: nekretnine123.rs, a ne ovde nekretnine123.rs/sajt ), potrebno je da iz ovog polja obrišete podrazumevani unos i ostavite ga praznim (kao na slici ispod).

Open Real Estate

Free i plaćena verzija

Osnovnu verziju možete koristiti bez nadoknade i na neograničen vremenski period. Naravno, ova verzija nosi neka ograničenja pa u njoj nemate mogućnost podrške, multijezičke opcije, valute kao ni mogućnost da instalirate dodatke.

U plaćenoj verziji možete imati sve napred nabrojano, međutim ukoliko ste tek na početku i agencija ste koja posluje samo u Srbiji, predlažemo da najpre pokušate prvo sa besplatnom verzijom ili sa alternativnom platformom na kojoj možete isplanirati izradu sajta (npr. WordPress).

Prednosti Open Real Estate skripte u odnosu na druge CMS platforme

Za razliku od WordPress, Drupal ili Joomla CMS platformi, ovde od samog početka dobijate pripremljen interfejs gde možete započeti sa radom odmah. Sve što vam je potrebno za prikaz informacija o nekretninama, ceni, lokaciji kao i opcije naručivanja možete pronaći i u svežoj instalaciji bez potrebe da se dodatno angažujete i tražite pravi način na to instalirate i podesite.

Takođe, Open Real Estate za razliku od drugih CMS-ova dolazi pripremljen samo za jednu svrhu i oblast poslovanja. To mu daje prednost kada je brzina učitavanja sajta u pitanju i sam rad na održavanju. Na primer, WordPress dolazi spreman za svaku mogućnost, različite načine rada, mnoge dodatke koji mogu biti instalirani i spreman na prilagođavanje. Zbog toga biste na WordPressu najpre instalirali osnovni sajt a zatim ga prolagođavali potrebama vašeg poslovanja. Na Open Real Estate sajtu, od početka dobijate platformu spremnu za vaš posao.

Primeri iz prakse i gotovi veb-sajtovi

Catalog Travel:

Open Real Estate

4 Day:

Open Real Estate

BORDEAUX-VINEYARDS.COM

Open Real Estate

Šta je potrebno za instalaciju Open Real Estate sajta?

Ukoliko ste u poslu sa nekretninama, turizmom ili jednostavno vršite izradu sajtova, sve što vam je potrebno jeste hosting i domen za sajt. U oba slučaja vam Adriahost može pomoći pa jednostavno možete naručiti prostor i adresu za vaš sajt sa linkova koji se nalaze ispod ili nas kontaktirati direktno sa naše stranice za kontakt:

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu