Инсталација Open Real Estate сајта из cPanela

by | cPanel за почетнике, Израда сајта

Open Real EstateOpen Real Estate је платформа за израду сајтова за агенције за некретнине, продају или изнајмљивање као и услуге у оквиру те делатности. У питању је бесплатна платформа која је заснована на Yii CMF – модерном и брзом фрејморку (енгл. framework).

Open Real Estate је спреман за рад одмах од самог почетка након инсталације, а оно чиме овај CMS (енгл. Content management system) располаже и чиме може да се похвали је следеће:

  • Способност за додавање листи некретнина у различитим валутама
  • Једноставан и пријатан дизајн
  • Брз рад сајта
  • Једноставни контролни панел
  • Online booking
  • Лака претрага свих листа

Демо верзију можете испробати уколико посетите следећи линк: Демо Open Real Estate.

Open Real Estate

Административни панел за Open Real Estate CMS

Лака инсталација директно из Адриахост cPanela

Уколико користите Адриахост услуге и имате неки од хостинг пакета, Open Real Estate можете инсталирати из вашег cPanel-a преко апликације Softaculous о којој смо писали раније у нашем тексту Softaculous – лака инсталација најпопуларнијих скрипти на вашем сајту.

Довољно је да у апликацији Softaculous одаберете домен на којем ће бити инсталиран ваш сајт и да унесете податке које ћете користити за администрацију сајта (админ username, password и е-мејл адресу).

Посебну пажњу обратите на опцију In Directory, где уколико желите да ваш сајт буде инсталиран у корену домена (нпр. овде: nekretnine123.rs, а не овде nekretnine123.rs/sajt ), потребно је да из овог поља обришете подразумевани унос и оставите га празним (као на слици испод).

Open Real Estate

Бесплатна и плаћена верзија

Основну верзију можете користити без надокнаде и на неограничен временски период. Наравно, ова верзија носи нека ограничења па у њој немате могућност подршке, мултијезичке опције, валуте као ни могућност да инсталирате додатке.

У плаћеној верзији можете имати све напред набројано, међутим уколико сте тек на почетку и агенција сте која послује само у Србији, предлажемо да најпре покушате прво са бесплатном верзијом или са алтернативном платформом на којој можете испланирати израду сајта (нпр. Вордпрес).

Предности Open Real Estate скрипте у односу на друге CMS платформе

За разлику од WordPress, Drupal или Joomla CMS платформи, овде од самог почетка добијате припремљен интерфејс где можете започети са радом одмах. Све што вам је потребно за приказ информација о некретнинама, цени, локацији као и опције наручивања можете пронаћи и у свежој инсталацији без потребе да се додатно ангажујете и тражите прави начин на то инсталирате и подесите.

Такође, Open Real Estate за разлику од других CMS-ова долази припремљен само за једну сврху и област пословања. То му даје предност када је брзина учитавања сајта у питању и сам рад на одржавању. На пример, Вордпрес долази спреман за сваку могућност, различите начине рада, многе додатке који могу бити инсталирани и спреман на прилагођавање. Због тога бисте на Вордпресу најпре инсталирали основни сајт а затим га пролагођавали потребама вашег пословања. На Open Real Estate сајту, од почетка добијате платформу спремну за ваш посао.

Примери из праксе и готови веб-сајтови

Catalog Travel:

Open Real Estate4 Day:

Open Real EstateBORDEAUX-VINEYARDS.COM

Open Real Estate

Шта је потребно за инсталацију Open Real Estate сајта?

Уколико сте у послу са некретнинама, туризмом или једноставно вршите израду сајтова, све што вам је потребно јесте хостинг и домен за сајт. У оба случаја вам Адриахост може помоћи па једноставно можете наручити простор и адресу за ваш сајт са линкова који се налазе испод или нас контактирати директно са наше странице за контакт:

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи