АдриаХост екипа је решила да у овој години посети што већи број како домаћих, тако и иностраних конференција, где у некима од њих учествујемо као спонзори, јер желимо да подржимо домаће приче колико год је у нашој могућности. Искористили смо прилику да попричамо са увек драгим људима, упознамо нове људе и направимо нове, добре приче.

Овог викенда у дворани Музичке Школе у Бору, одржана је дводневна конференција WebDan, која је окупила људе из ИТ света, са акцентом на студенте и средњошколце. Током дводневног програма, 14 предавача представило је успешне веб пројекте, говорило о стању ИТ-а у Србији и пословним приликама у овој области.

Предавачи

Слушали смо представнике Nordeus-а и Themes Kingdom-а и чули како у Србији покренути ИТ фирму која послује на нивоу целог света, као и шта су планови за будућност када је развој компанија у питању. Онлајн новинарство и медијски портали били су покривени од стране Бојана Ђурића из Mozzartsport-a, Марка Мудринића из Нетокрације и нашег драгог Вите из Јужних Вести.

Регистар националних интернет домена Србије (РНИДС) представио је Предраг Милићевић, руководилац сектора за развој пословања и маркетинг. Андроид платформу и програмирање за њу покрио је Васиљ Милошевић, док нас је Немања Станчић упознао о Windows девелопменту. SEO причу држао је Ненад Пантелић, иначе врло је познато колико ценимо његов рад. Панел о специјализованим блоговима водила је Ивана Богдановић, а на панелу су учествовале Драгана Пушица познатија као ГагаГрне, Марија Зивлак са блогом о тенису и фриленс писац Јелена Радовановић.

Пратећи дуго рад Благонић Brothers екипе, била нам је велика част да чујемо Емануела Благонића, који је поделио корисне савете о томе како бити задовољан дизајнер.

Неколико слика са предавања:

Смештај

Како смо ових дана у фирми сви у тренингу и трудимо се да пропагирамо здрав начин живота (у последњих 6 месеци фирма је изгубила око 90 килограма, а притом добила 2 нова човека) Хотел Језеро нам је пружио одличне могућности за одмор у природи, шетњу и рекреацију.

језеро1

Конференција

Овогодишњи WebDan је посетило око 350 људи, што је заиста значајна цифра за конференцију која се не одржава у Београду.

Други дан конференције искористили смо да попричамо са неколико квалитетних људи, направили смо неке добре приче о којима ће више речи бити у наредном периоду.

Хвала Милошу, Марку, опет Милошу, Ивани, Дамиру и Милану и видимо се следеће године!

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи