WordCamp Београд 2015

У суботу, 18. априла, у Београду су одржана два маратона. Један је традиционални Београдски маратон, одржан за витке и гипке. Ми, нешто буцмастији, окупили смо се на свом малом Вордпрес маратону, под називом WordCamp Belgrade 2015, који је уједно и први званични WordCamp у Србији.

WordCamp-у је претходило мало окупљање у Башти Martaan, где су се нашли сви који су подржали догађај, спонзори и предавачи. Упознали смо неколико занимљивих екипа и направили пар нових партнерстава. Имали смо прилике да представимо заинтересованима наш нови производ, WizzPress, намењен глобалном тржишту.3

Субота је била резервисана за неколико занимљивих предавања, од којих бисмо издвојили Мариа Песхева и Луку Сартонија, док су и остали предавачи били изврсни.

Неколико слика са првог Београдског WordCamp-а:

1

2

4

Упознали смо Бојана који организује комшијски Вордпрес дан следећег викенда у Бањалуци, који смо такође подржали и надамо се да ћемо и тамо видети велики број Вордпресаша.

Велико хвала Милану, Немањи, Марку и остатку Вордпрес Србија екипе на одлично организованом догађају и видимо се и следеће године!

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

No comments yet.

Submit Comment