Бесплатан streaming за радио станице

by | Обавештење

Долазе нам новогодишњи празници па смо решили да направимо једну промотивну акцију за радио станице које желе да имају свој интернет радио.

Свим радио станицама дајемо бесплатан аудио streaming за 10 слушалаца у квалитету 64 Kbps.

Идеја је да пробате квалитет наше услуге, до 10 слушалаца иде на наш рачун, а ако вам треба више лако се може проширити.

Сада можете постати глобална Радио станица. Аудио стреаминг је технологија дистрибуције аудио садржаја путем интернета. Програм који емитујете радијском мрежом можете дистрибуирати преко интернета и на тај нацин проширити своју публику широм света.

Колико се може проширити? Нема ограничења, цене су веома повољне (погледај овде), плаћање је преко рачуна, а ваш сигнал је доступан глобално – свакоме ко има интернет. Ми пружамо стреаминг сервис највећим београдским радио станицама и по неколико хиљада људи прати интернет радио у сваком тренутку. Ви брините о свом пословању, а ми ћемо о техници и капацитету линка.

P.S. Да смањим количину питања – често се по интернету могу наћи понуде типа “аудио streaming – неограничен број слушалаца месечно”. Да не бисмо трошили време на објашњавања ради се о најобичнијој превари. Када од провајдера који има овакву услугу узмете streaming сервис, не можете да проверите колико слушалаца има тренутно – тј. нема статистику у реалном времену. “Неограничен број слушалаца” је само рекламни трик и сигуран знак слабог квалитета услуге.

Ево примера – рецимо да имате у сваком тренутку 100 слушалаца по 64 Kbps. То значи да они троше око 6MB у секунди протока, а то је око 385 MB у минути, што опет доводи до око 550 GB дневно, а то опет до 16.5 TB протока месечно. Е, 16 TB има своју цену, то свакако није бесплатно.

Сваки наш клијент има свој контролни панел са статистиком у реалном времену. Уосталом, да не давим више – пробајте.
Повезивање је врло једноставно (погледај овде) и не треба вам више од сат времена да кренете са својим интернет радиом.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи