Где купити премијум Вордпрес тему? Поуздани провајдери у 2015. години

by | Израда сајта

Чињеница је да је Вордпрес главни избор и када су веб-дизајнери, програмери и блогери у питању. Уз помоћ њега управљање садржајима постало је лако и ефикасно. У само пар кликова мења се тема сајта, креирају нове странице и постови, чувају у Нацртима, заказује се датум објаве, датотеке се смештају на сајт drag-and-drop принципом. И то су тек основне могућности. За проширење функционалности Вордпрес користи додатке који лако спроводе сваку интенграцију, прилагођавање и посредовање са медијима.

Универзалност Вордпрес омогућава развијање интернет ресурса било ког типа. Било да су у питању лични блогови, корпоративни веб-сајтови, портфолији, интернет продавнице или новински портали.

Да би један сајт био визуелно примамљив и истовремено се истицао може се наручити посебно и по жељи дизајнирана тема или купити готова, већ спремна (ready-made) тема за Вордпрес.

Готове премијум теме су најпопуларнији избор и њихова цена варира око 100€, док се теме по наруџбини процењују и хиљадама. Пораст потражње за већ готовим темама има своју основу у три чињенице:

  • Велика понуда – велики избор
  • Теме су одмах спремне за рад
  • Ниска цена

Међутим, понуда је заиста велика и пронаћи професионалну тему може бити изазов ако не знате где да тражите. Постоји један број проверених и доказаних компаније које се баве овим послом. Имају године искуства за собом и достајан број реализованих пројеката. Ево неколико таквих које обједињују квалитетан графички дизајн, функционалност и добро програмирање.

ColorLabs

Где купити премиум тему за WордПресс - ЦолорЛабс

ColorLabs ради са Вордпресом више од 6 година. Производе високо квалитетне теме за бизнис, ecommerce и новинске портале. Пратећи најновије веб стандарде развили су теме засноване на HTML5 и CSS3-у и омогућили свакоме да остане у току са сталним променама у веб технологији. Њихове теме су добро програмиране, респонсивне и компатибилне са WooCommerce и JigoShop-ом, док су опције друштвених мрежа и медија интегрисане као основна функционалност.

Premium Coding

Где купити премиум тему за WордПресс - ПремиумЦодинг

Premium Coding прави визуелно привлачне Вордпрес теме. Одликују се и великим бројем корисних могућности које се додатно могу дорађивати. Кодирање је чисто и прегледно уз богату корисничку документацију која свакоме омогућава да теме прилагоди својим потребама.

Поред тема израђују и корисне додатке за Вордпрес. Имају премијум подршку и константно ажурирају софтвер који испоручују великом броју задовољних корисника.

Template Monster

Где купити премиум тему за WордПресс - Темплате Монстер

Ова компанија основана је чак 2002., а од 2006. године у својој понуди имају и теме за Вордпрес. Template Monster је ујединио богато искуство у развоју теме, последње стандарде и корисничке потребе. У понуди имају највећу количину готових тема од свих других провајдера који су побројани у овом тексту. Колекција од преко 2000 тема сигурно може да задовољи различите укусе. Одабир се лако може извршити уз помоћ филтера који претрагу сужавају на основу категорија, типа, функционалности, стилу, бојама  итд.

Многе теме компатибилне су са WooCommerce и JigoShop додацима и могу обезбедити стабилну куповину преко интернета. Template Monster пружа бесплатну корисничку подршку и то 24 сата дневно свим данима у недељи. Теме су респонсивне, SEO практичне, подесиве и богате функцијама. Долазе са фотографијама високе резолуције које се могу користити доживотно без икакве наплате.

Press75

Где купити премиум тему за WордПресс - Пресс75

Press75 покренут је 2008. године. Њихове теме одликују се препознатљивом једноставном функционалношћу. У колекцији тема које нуде, шаблони су подељени у шест категорија и то: блог/магазин, бизнис, фото, портфолио, респонсивне и теме за видео блогове. Поседују све што је потребно за прављење репрезентативног и функционалног веб-сајта. Потпуно су подесиве и може се изменити све, почев од позадине, фонтова, палета боја и тд. На тај начин омогућено је лако креирање јединственог и препознатљивог дизајна.

Press75 поседује и богату документацију са објашњењима и упутствима за кориснике.

Graph Paper Press

Где купити премиум тему за WордПресс - Грапх Папер Пресс

Још једна Вордпрес продавница која има армију задовољних корисника. Стартовали су 2004. године и таду се се специјализовали за дизајн блогова са више аутора. Данас креирају теме за интернет магазине, продавнице, портфолио странице за фотографе, дизајнере и бизнисмене.

Њихове теме одликују се графичким минимализмом и простором за убацивање богатог садржаја уз лаку и прегледну навигацију. Лако се оптимизују и прилагођавају корисничким потребама. За e-commerce интеграцију нуде Sell Media додатак за Вордпрес.

Obox

Где купити премиум тему за WордПресс - Обоx

Obox је озбиљна компанија која се бави израдом премиум тема за Вордпрес. Основана је 2009. године. Теме су унапред прилагођене за WooCommerce па се сваки веб-сајт може поставити као високо функционална интернет продавница. Поред ecommerce-а, Obox се бави и дизајном за бизнис, блог, фотографију, видео и портфолио. Њихове теме одликују се добрим визуелним дизајном где је посебна пажња усмерена на потребе презентације бренда. Лако се подешавају и прилагођавају корисничким потребама.

Themes Kingdom

Где купити премиум тему за WордПресс - ТхемесКингдом

На тржишту су тек 4 године. За то време стекли су поверење клијената и не занемарљиву репутацију само уз помоћ освежења које су увели у дизајн и кориснички доживљај. Теме које израђују лако проналазе своју сврху у различитим доменима. Посебно су прилагођене бизнису, едукацији, ресторанима, фотографији, догађајима, блоговима, хуманитарним и здравственим организацијама.

Развијају респонсивни дизајн, прилагођавање свим димензијама екрана, било да је у питању стони рачунар, таблет или телефон. Теме су лако подесиве, прилагодљиве и уз техничку подршку коју Themes Kingdom пружа чине добру комбинацију. Интеграција WooCommerce-а може бити извршена преко додатка.

WPMU Dev

Где купити премиум тему за WордПресс - WПМУ ДЕВ

Са 10 година искуства у Вордпресовој индустрији WPMU Dev стекао је велике симпатије корисника. Пажљиво упаковане теме комбинују визуелну једноставност са богатом функционалношћу. Лако су прилагодљиве и сваком кориснику омогућавају да створи јединствени идентитет. Највећа предност ових тема је компатибилност са Multisite могућностима Вордпресa (писали смо о томе овде: Како да инсталирате ВордПрес Multisite на АдриаХост серверу).

WPExplorer

Где купити премиум тему за WордПресс - WПЕxплорер

WPExplorer представља онлине продају Вордпрес тема високог квалитета. Подељене су по категоријама као што су: e-commerce, бизнис, екологија, едукација, gaming, музика, новине, религија, ресторани и тд.

WPExplorer нуди WPML компатибилне теме са лаком уградњом WooCommerce додатка. Највећи део тема је респонсиван што гарантује лепо приказивање графике, текста и садржаја на било ком екрану, почев од класичних монитора па све до ретина HD екрана.

Studio Press

Где купити премиум тему за WордПресс - СтудиоПресс

Studio Press стартовао је 2007. године са препознатљивим углађеним стилом. На њиховом сајту налазе се теме распоређене по категоријама (бизнис, предузетништво, магазин, фотографија, некретнине  итд), али се претрага додатно сужава на основу могућности (стилови боја, прилагођено заглавље, HTML5 ознаке, респонсивност).

Све њихове теме развијају се на Genesis Framework-у. Највећа бенефит за кориснике је што су теме добро искодиране и поседују напредну архитектуру када је дизајн у питању. Studio Press теме важе за оне са побољшаном сигурношћу.

WPZoom

Где купити премиум тему за WордПресс - WПЗоом

WPZoom основан је 2008. године. У њиховој понуди налазе се респонсивне, бизнис, e-commerce, магазинске, новинске, портфолио и тебе за блогове и влогове. Направљене на ZOOM Framework-у све теме су писане у HTML5 и CSS3 што их чини SEO практичнима. Лако се прилагођавају кроз кориснички панел што искључује рад са кодирањем. Свако ново ажурирање фрејмворка обавља се готово аутоматски – једним кликом.

Themify.me

Где купити премиум тему за WордПресс - ТхемифyМе

Од како је овај пројекат покренут (2010. година) изазвао је велики број позитивних коментара и задовољио потребе корисника. Њихов дизајн је квалитетан, а теме су примерене блоговима, портфолио, компанијским сајтовима и e-commerce услугама. Једна од највећих предности Themify тема је drag-and-drop систем за грађење страница директно са живим прегледом промена.

WooCommerce је интегрисан у сваку тему што омогућава лако припремање сајта за интернет продају. За прилагођавање тема није потребно програмерско предзнање због интуитивног корисничког панела који омогућава контролу над свим деловима веб-сајта.

Одабир праве теме

Када је избор велики многе теме могу изгледати као баш скројене за оно што је потребно. У једном ранијем тексту писали смо о томе Како одабрати тему за Вордпрес и изнели детаље на које треба обратити пажњу када су премијум и бесплатне теме за Вордпрес у питању. Највише пажње увек треба обратити на поштовање веб стандарда при изради теме, функционалности и практичности доступних опција и визуелној једноставности како би све потребе корисника биле задовољене.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи