Обавезна е-мејл адреса за правна лица до јуна 2019. године

by | Обавештење, Свет домена

Скупштина РС усвојила је допуну Закона о привредним друштвима према којој сва постојећа и нова привредна друштва, предузетници, представништва и огранци морају да имају регистровану е-мејл адресу у Агенцији за привредне регистре најкасније до 19. јуна 2019. године.

Уколико још увек нисте регистровали своју е-мејл адресу у АПР-у, потребно је да то урадите у следећих годину дана. Више о овој допуни закона можете пронаћи у Члановима 20, 21. и 158. овде: Закон о изменама и допунама закона о привредним друштвима.

Како регистровати нови домен за е-мејл адресу фирме?

Уколико немате домен на којем можете направити е-мејл адресу за фирму, можете регистровати нови домен овде: Регистрација домена за фирму. Одаберите најпре хостинг пакет где ће бити смештени ваши мејлови, а одмах затим одаберите и ваш домен. Имајте у виду да је Basic пакет намењен за до 5 е-мејл адреса, док на Business и Business Plus пакетима можете направити неограничен број адреса.

Уштедите док наручујете: Док наручујете домен за е-мејл адресу унесите промо-код RS1 и то ће вам омогућити да региструјете .RS домен по најнижој цени у земљи.

Како до е-мејл адресе за фирму ако већ имате домен?

Сви наши клијенти могу да креирају е-мејл адресу у свом cPanel-у у апликацији E-mail Accounts. Потребно је само да унесете назив по жељи који иде пре имена вашег домена. Ако ваш домен гласи vaš-domen.rs, и испред тога унесете “kancelarija”, е-мејл адреса ће гласити kancelarija@vaš-domen.rs.

Када унесете и лозинку коју ћете користити за будуће приступање мејловима, е-мејл адреса може бити креирана. Ту адресу можете користити и за регистрацију у АПР-у.

Е-мејл адреса на домену говори испред фирме

Е-мејл адреса на вашем сопственом домену говори ко је власник адресе, лакше се памти и има одређену вредност. Нарочито ако је ваш бренд препознатљив или тек треба да остане у сећању потенцијалних клијената. У очима вашег клијента другачије изгледа емаил адреса prodaja@vaš-domen.rs у односу на prodaja2345@gmail.com. Да бисмо схватили битност е-мејл адресе, можемо поставити питање:

Да ли бисмо платили било који рачун који дође са адресе која гласи platiračun88@gmail.com?

Уколико будете имали проблема са наручивањем или креирањем е-мејл адресе, слободно нас контактирајте. Радо ћемо вам помоћи да добијете своју електронску адресу.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи