Обавезна мејл адреса за отварање фирме

Електронска регистрација привредних друштава ради од 1. октобра 2018. а онај ко буде желео да региструје предузеће мораће да достави и е-мејл адресу за примање електронске поште. Свака пријава која дође у Агенцију за привредне регистре а не садржи е-мејл адресу биће одбачена.

Где отворити е-мејл адресу за фирму?

Е-мејл адреса за фирму може бити направљена и на бесплатним сервисима, али пре него што то урадите имајте у виду да је ова е-мејл адреса много битан фактор у комуникацији ваше фирме и да ћете ту добијати важна обавештења. Важно је знати да на бесплатним е-мејл сервисима не можете да користите е-мејл адресу по жељи, па ће она изгледати као mitrovic4543@yahoo.com или milosevic1974@hotmail.com и ови мејлови нису у вашем власништву. Поред тога, ово делује и непрофесионално.

Отворите бизнис адресу по моделу prodaja@pekara-mitar.com

Свако ко има сајт може да има и своју е-мејл адресу са именом сајта. Ово се често назива и бизнис е-мејл адреса. На пример, адреса нашег сајта је adriahost.rs, а једна од наших е-мејл адреса је prodaja@adriahost.rs. Тако можете и ви. Не морате чак ни имати сајт, већ можете регистровати само домен који вам се свиђа и на њему можете направити е-мејл адресу коју желите.

Овде можете закупити домен за е-мејл адресу за фирму

Ово иде брзо. Проверите да ли је тај домен који желите слободан, кликните овде: домен за емаил

То изгледа овако и одмах видите резултат, а ако домен није слободан, тражите даље:

бусинесс емаил адреса

Ако је домен слободан, у следећем кораку попуните податке ваше фирме са којима ће домен бити регистрован. Након регистрације, домен је у вашем власништву и можете направити било коју е-мејл адресу на вашем домену. Овде је упутство за креирање е-мејл адреса на домену за питање како да направим емаил адресу за фирму.

Додатне погодности домена

На домену који узмете можете имати и сајт за вашу фирму и е-мејл адресе. На пример, узели сте домен pekara-mitar.com, све е-мејл адресе имаће завршетак @pekara-mitar.com, а ваш сајт ће радити на www.pekara-mitar.com.

А да би е-мејл адресе и сајт радили, требаће вам и хостинг (простор на интернету). Све ово је прилично једноставно и брзо, хостинг пакет се већ налази у наруџбини када је направите, па у једном дану можете имати и свој домен за е-мејл адресе и могућност да имате свој сајт за фирму. Уколико се не снађете, слободно нам напишите мејл са именом домена који вам је потребан, па ћемо ми урадити највећи део посла уместо вас.

Овде нас можете контактирати: Треба ми е-маил адреса за фирму.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , ,

No comments yet.

Submit Comment