Списак coworking простора у Србији

by | Интернет зарада

Coworking је модерни стил рада у окружењу где се могу наћи и неколико фирми-појединаца који међусобно деле радни простор током неког периода. Овакав начин рада карактеристичан је за мање фирме, за независне раднике који раде од куће и фриленсере. Основна замисао јесте да свако може да закупи свој део и има свају канцеларију данас или онолико колико му је то потребно.

Овде није само реч о закупу простора, већ добијате све што вам може затребати и ту спадају столови и столице, фиоке са кључем, Wi-Fi, штампач, сала за састанке, библиотека, бесплатна кафа, фотопарати и камере. Постоји више оваквих Coworking простора у Србији и ми смо их пописали овде.

Smart Office Coworking простор

Smart Office канцеларије налазе се у самом центру Београда у Кнез Михајловој улици број 33, на другом спрату. Отворени су радним даном од 9 до 21 и суботом од 9 до 17 часова и позивају свакога да без икаквих обавеза сврати и попије кафу пре него што се одлучи да свој посао неко време обавља одавде. Галерију са сликама њиховог простора погледајте овде: Smart Office простор.

Startit центар 

Startit центар се налази у Београду у Савској 5, у Новом Саду у Мирослава Антића 2, у Инђији у Војводе Степе 2 и у Зрењанину на Тргу Слободе 7. Поред coworking простора овде можете пронаћи и честа окупљања и курсеве на тему креативне и ИТ индустрије. њихов сајт је овде: Startit центар.

InCentar у Старом Граду

InCentar се налази у Старом Граду у Београду, у улици Цара Лазара 5-7. Поред стандардних coworking потребштина, овде можете изнајмити и лаптоп или књиговодствене услуге. Постоји чак и могућност “виртуелне канцеларије” где можете регистровати своју фирму или представништво. Овде можете видети како изгледају ове канцеларије: InCentar галерија.

Mokrin House Coworking

Mokrin House се налази у Мокрину код Кикинде, у улици Светог Саве 25. Поред свега осталог, овде се могу изнајмити и собе за спавање уколико дуго останете са својим послом и сувише је касно за повратак кући. Уколико више волите да радите по ноћи, добро је знати да је изнајмљивање доступно 24 часа на дан. Изван је градске гужве и то овај простор чини додатно пријатним. Овде можете видети како то све изгледа: Mokrin House Coworking.

Нова Искра coworking простор

Нова Искра налази се у Београду у улици Гаврила Принципа 43. Ради од 2012. године и има да понуди 350 квадратних метара за coworking. Овде су подељене и секције па се може бирати између Designers lab, Creative hub и Industry хаба. Изнајмљивање се може вршити на дневном, недељном или месечном нивоу. Овде су на интернету: Нова Искра.

ICT Hub Playground за coworking

ICT Hub Playground налази се такође у Београду у улици Краља Милана 10 у простору који се зове Playground. На располагању је 50 места за рад која се могу користити 24 часа на дан. Простор је замишљен са иновацијом на уму. Њихов сајт је овде: ICT Hub coworking.

Workspace_One

Work Space One је coworking и канцеларијски простор који се налази на адреси Милутина Миланковића 11а, на Новом Београду. Coworking простор је потпуно опремљен, са designated и слободним местима и може да угости до 20 људи. Канцеларије су модерно дизајниране, природно осветљене и има их укупно 22, а свака може да прими између 2 и 10 људи. За више информација, посетите њихову веб презентацију – Work Space One Coworking.

wordspace slika

Marsh. Open Space

Marsh се налази у Цетињској 15 у Београду. На расплагању је 150 квадратних метара за рад. Овде се може изнајмити столица, сто, “сто за моју екипу” или канцеларија, а на располагању су Coworking, Multimedia, Marsh. Office, Restrooms, Community corner и Lounge секције. Имају и терасу. Можете их пронаћи на следећој интернет адреси: Marsh. Open Space.

Share Square

Coworking & Anticafe Share Square простор налази се у Београду у улици Коче Поповића 4, одмах поред Jump Inn хотела. У питању је простор од преко 600 метара квадратних. Овде се налази и SoundLab акустични простор за звучно осетљиве пројекте, затим StyleLab са огледалима и белим светлима за снимање влогова, као и CookLab за снимање видео снимака и фотографија у кухињској атмосфери. Њихов сајт је овде: Share Square.

Tilda coworking

Tilda се налази у Нишу у улици Светозара Марковића 8. Лепа погодност је то што овде можете користити једну бесплатну недељу, односно, прва недеља је пробна пре него што се одлучите за изнајмљивање простора. Tilda нуди 4 пакета за изнајмљивање coworking простора и то на дневном, недељном, месечном или кварталном нивоу. Галерију са сликама простора можете видети овде: Tilda простор за coworking.

Пословни инкубатор Нови Сад

Овај coworking простор налази се у Новом Саду у улици Војвођанских бригада 28. Овде можете пронаћи 28 канцеларија на простору који заузима 800 квадратних метара. Пословни инкубатор Нови Сад нуди само један пакет за рад и неограничено конзумирање топлих напитака. Ако волите бесплатну кафу или чај, ово је прави простор за вас. На располагању су и конференцијске као и сале за састанке и канцеларије. Овде је сајт Пословног инкубатора.

Coffice coworking у Ужицу

Coffice се налази у Ужицу у Страхињића Бана 17. Изнајмљивање се може вршити по сату и добијате сто, столицу, бесплатан интернет и кафу. Добро опремљен и лепо осветљен простор намењен је свим креативцима из света ИТ-а, глуме и писменог стваралаштва.

Pomak coworking

Pomak се налази у Зајечару у улици Зорана Радмиловића 5а. Овде можете пронаћи простор за све што вам је потребно да своју идеју развијете или је представите другима. Овде можете наићи на људи који такође раде на томе да унапреде своје окружење и посао на којем раде. Више о овом coworking простору из Зајечара можете пронаћи овде: Pomak.

Фабрика у Сомбору

Coworking фабрика се налази у Сомбору на Венцу Радомира Путника 1. Ово је сам центар Сомбора и овде постоје три пакета изнајмљивања простора и то DROP IN на дневном нивоу, COLLAB изнајмљивање на 40 сати месечно, RESIDENT коришћење простора на месечном нивоу.

Impact Hub

Налазе се у Задружној палати, у Македонској 21 у Београду. Велика дворана палате је искоришћена за coworking активности док сав овај простор и идеја имају велики утицај на комплетан утисак. Овај простор лако можете користити као фриленсер или за тимски рад, а посебни пакети омогућавају да се за сваку идеју нађе права платформа. Њихов сајт је овде: Impact Hub.

Infostud HUB

Овај Инфостудов Хаб налази се у Суботици у улици Корзо број 1. Радним даном се може користити coworking простор у времену од 8 до 20 часова, а на располагању су радна места за coworking, сале за догађаје, сале за састанке, кухиња и места за одмор. Пакети су направљени на дневном нивоу, двонедељном и месечном изнајмљивању. Више о овом простору и организацији можете видети на сајту Инфостуд ХАБ.

Coworking у Србији

Овај концепт настао је раније, али је први простор отворен у Сан Франциску 2005. године, док је први coworking простор у Србији отворен 2012. године у Београду. Ово је одличан концепт који многима омогућава да развијају своје идеје и деле их са другима користећи изнајмљену инфраструктуру и опрему. У овом тексту смо пописали coworking у Србији, али уколико смо изоставили неког, слободно нам јавите.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи