Ширимо понуду! Хостинг пакети и Dedicated сервери у Србији

Као што већ знате, наши сервери су смештени у Холандији у једном од најбољих дата-центара у Европи. Разлога за то има више, али пресудно је то што до сада није било (можда још увек нема) довољно добре и економичне инфраструктуре у Србији за хостовање на интернету. Стање се сада мења, па имамо добре вести!

Хостинг пакети и Dedicated сервери у Србији

По нашем провереном и рецепту који годинама усавршавамо, сада имамо пакете дељеног хостинга на серверима у Србији. То значи да ако вам сада треба хостинг пакет на серверу у Србији, можете то имати код нас.

Такође, ту су и Dedicated (наменски) сервери који се такође налазе у Србији, па сада лако можете хостовати све своје сајтове и мејлове на серверу који се налази у нашој земљи. Ево како изгледају пакети:

хостинг пакети у Србији

SSD хостинг и домаће IP адресе у Србији

Домаћи хостинг долази са SSD дисковима са великом брзином читања и писања података – то значи да ће и ваш сајт радити баш брзо.

Поред брзине, с обзиром да Google воли домаће IP адресе за домаће сајтове, имамо и наше IP адресе. Овде је ствар једноставна, Google види српски језик на сајту, види сајт на IP адреси из Србије, види да је и хостинг у Србији и буде му јасно да треба да вам пошаље клијента који тражи баш оно што ви нудите у Србији.

Бесплатан SSL, PHP подршка за 5.6 до 7.4 верзије

Као што је и до сада било у нашој понуди, и на овим новим хостинг пакетима дајемо бесплатан SSL сертификат за сваки домен који поставите на хостинг пакет или сервер.

Задржали смо PHP у верзији 5.6 за оне баш традиционалне сајтове који тренутно због разних разлога не могу да пређу на новије верзије. За све друге кориснике који су своје сајтове ажурирали, ту су PHP верзије од 7.0 до 7.4.

Важно за институције којима треба хостинг у земљи

Државне институције због закона о заштити података морају да имају хостинг у земљи, односно податке које обрађују морају да чувају у Србији. Знамо да раније због овога нисмо могли да угостимо потенцијалне клијенте, али ако је и вама потребан хостинг у Србији због овог разлога, можете нас слободно контактирати.

Велика мана хостинга и сервера у Србији

Тестирали смо cPanel, рад на сајтовима, промене, оптерећања на серверима у Србији. Све ради брзо и лако, одзив је фантастичан. За мало већу цену добијају се врхунске перформансе. Верујте нам да вреди сваку пару.

Брзина је пресудна за ваше пословање и зато вам представљамо понуду хостинг пакета и намеских сервера који су смештени у Србији. Погледате пакете и контактирајте нас ако имате питање.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , , ,

No comments yet.

Submit Comment