Ниже цене интернационалних домена

Снизили смо цене домена из наше понуде. Нова цена интернационалних домена је већ актуелна на нашем сајту и сада можете наручити свој нови домен по нижој цени. Одмах испод можете видети упоредну табелу старих и нових цена домена:

Комплетну понуду свих домена можете видети овде: Сви домени. На истој страници можете лако можете проверити и да ли је домен слободан и наручити га.

20% попуст за регистрацију свих домена

За регистрацију сваког новог домена сваки посетилац нашег сајта добија и 20% попуста за било који домен из понуде. Овај попуст важи и за домене чије смо цене снизили. Такође, попуст за регистрацију домена важи и за све постојеће и за све нове клијенте.

Промотивни код за регистрацију .RS домена

На друштвеним мрежама често делимо промотивне кодове за производе из наше понуде, а уколико сада одете на нашу Facebook страницу можете видети и промо-код за регистрацију .RS домена по најнижој цени у земљи. Промо-код само унесите када будете наручивали домен преко нашег сајта. Ако се не снађете, слободно нам куцните поруку на фејсу.

Бесплатан DNS Control пакет за домен

Ако сте регистровали само домен како бисте на време резервисали адресу за ваш будући сајт, можемо вам отворити и бесплатан DNS пакет за управљање доменом. Овде добијате и једну е-мејл адресу са једним статичким сајтом док не направите свој нови сајт. Тада, уз сваки наручени хостинг пакет за ваш сајт можете добити и бесплатан SSL сертификат.

Уколико имате било какво питање у вези домена и хостинга или наиђете на проблем при наручивању, слободно нас контактирајте користећи нашу контакт страницу овде: Контакт.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , , ,

No comments yet.

Submit Comment