Поручивање хостинга

by | Обавештење, Хостинг сајта

Вероватно сте већ приметили да смо направили пуно измена у нашем систему за евиденцију и поручивање хостинга. Има пуно измена, а све у циљу једноставнијег и бржег поручивања наших услуга, комуникације, прегледа ваших услуга и свих осталих детаља везаних за нашу сарадњу. С обзиром да се и поступак поручивања разликује од ранијег, објаснићемо детаљно како да поручите хостинг, регистрацију домена или неку другу услугу.

поруцивање хостинг пакетаОдабир хостинг пакета

Пошто сте дошли на страницу са хостинг пакетима кликните на Поручи испод жељеног пакета. Хостинг можете поручити за постојећи домен и за нови домен. Ако вам треба хостинг са новим доменом, попуњавате поље са леве стране, са називом: Региструјем нови домен. Ако желите да купите хостинг за постојећи домен, попуњавате поље са десне стране, са називом: Користићу постојећи домендомен

Регистрација домена

Изабраћемо прву опцију, а затим у пољу испод проверити да ли је тражени домен слободан. Нпр. желите да региструјете домен kupujemohosting.com. У првом пољу уписите kupujemohosting, а у другом из падајућег менија изаберите .com па потом Настави. Систем ће проверити да ли је тражени домен слободан, а испод ће приказати табелу са додатним слободним доменима. На врху се налази домен који сте тражили, а испод су исти домени са наставцима .net, .org и .biz. Сада можете штиклирати поље поред неког од слободних домена, како бисте и њих закупили. Испод назива домена можете наћи и додатне опције, као што су куповина само домена без хостинга и закуп WHOIS заштите, како подаци о власнику домена (вама) не би били видљиви на јавној WHOIS претрази.

домени

Ваши подаци

подациУ пољима испод, можете унети ваше податке или податке ваше фирме, као и одабрати начин плаћања који вам највише одговара, у десној колони. Имајте на уму да ће подаци које оставите на поруџбини бити и званични подаци о власнику домена и хостинга, тако да предлажемо да оставите валидне и у случају промене неког од података ажурирате ваш клијентски налог. Уколико не желите да подаци о власнику домена буду видљиви на јавној претрази, можете поручити WHOIS заштиту домена.  Уколико сте од нас добили промо код, испод поља за унос података, можете унети промо код како бисте остварили попуст при куповини хостинга и домена.

Преглед и наручивање

На крају можете пронаћи преглед ваше наруџбине и јасно прегледати цене услуга по ставкама. На Basic и Business пакету сваки нови корисник остварује 20% на регистрацију домена за прву годину, док је на Business Plus пакету регистрација домена прве године бесплатна. наруци

Предлажемо да пре наручивања погледате наше Услове коришћења, како бисте се упознали са правилима хостинга и процедурама које користимо. Након тога, предлажемо да кликнете на Поручи. Поручивањем отварате и клијентски налог код АдриаХоста и подаци за логин ће вам бити послати на мејл. Ми ћемо добити вашу наруџбину и љубазни представник нашег продајног сектора ће вас позвати да вам пожели добродошлицу. У било ком тренутку можете позвати +381 11 40 44 770 и затражити помоћ при поручивању.

rs1 promo kod za registraciju rs domenaЗа читаоце нашег блога имамо мало изненађење, промо код RS1 за куповину РС домена који ће вам омогућити да региструјете .РС домен по најнижој цени у Србији и то за само 1,402 динара.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи